Algemene voorwaarden.

Artikel 1 : algemene bepalingen.

Grimeless-eenmanszaak op naam van Nancy Hoppenbrouwers-Etting 24, 2910 Essen. (BE 0749883442)

Grimeless biedt haar Klanten de mogelijkheid om de producten van haar webwinkel online aan te kopen.  De algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke bestelling die geplaatst wordt door een bezoeker van Grimeless (“Klant”). Bijkomende voorwaarden van de Klant zijn uitgesloten, tenzij deze voorafgaand, schriftelijk en uitdrukkelijk door Grimeless aanvaard zijn.

Artikel 2 : de prijs.

Alle vermelde prijzen zijn uitgedrukt in euro, inclusief 21% BTW en exclusief verzendingskosten. De leveringskosten worden apart vermeld.

De opgave van prijs slaat uitsluitend op het artikel zoals woordelijk wordt omschreven.

De foto’s zijn decoratief en kunnen elementen bevatten die niet inbegrepen zijn in de prijs.

Voor een bestelling geldt steeds de prijs en de actie die op het moment van de bestelling wordt vermeld.

Grimeless houdt zich het recht om de prijzen en productinformatie te wijzigen en te corrigeren indien nodig.

Indien korte tijd later een al aangekocht product afgeprijsd blijkt te zijn, kan er geen aanspraak worden gemaakt op terugbetaling van prijsverschil.

Artikel 3 : het aanbod.

Ondanks het aanbod met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt samengesteld, is het toch mogelijk dat de aangeboden informatie onvolledig is, materiële fouten bevat, of niet up-to-date is. Kennelijke vergissingen of fouten in het aanbod zijn niet bindend. Grimeless is in geen geval aansprakelijk ingeval van manifeste materiële fouten, zet-of drukfouten. Als de Klant specifieke vragen heeft over bv. maten, kleur, beschikbaarheid, leveringstermijn of leveringswijze, verzoeken we contact op te nemen via info@grimeless.be

Het aanbod geldt zolang de voorraad strekt en kan altijd worden aangepast of ingetrokken. De verkoper kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het beschikbaar zijn van een product.

Artikel 4 : Online aankopen.

Betaling via bankkaart of kredietkaart.

Grimeless is gerechtigd een bestelling te weigeren ingevolge een ernstige tekortkoming van de Klant met betrekking tot bestellingen waarbij de Klant betrokken is.

Artikel 5 : Levering en uitvoering van de overeenkomst.

De verzending zal steeds gebeuren via B-post binnen de 5 dagen, tenzij anders vermeld.

De verzendprijs wordt verrekend bij de bestelling.

Grimeless kan niet verantwoordelijk geacht worden voor beschadiging of het verlies van goederen tijdens de verzending via B-post. Elke zichtbare beschadiging en tekortkoming moeten door de Klant schriftelijk worden vermeld via info@grimeless.be

Wij controleren de artikelen voor we deze versturen en zorgen voor een kwalitatieve en stevige verpakking.

Artikel 6 : eigendomsvoorbehoud.

De geleverde artikelen blijven tot op het moment van volledige betaling door de Klant, de exclusieve eigendom van de verkoper.

Artikel 7 : Herroepingsrecht.

Grimeless heeft het recht aan de Klant mee te delen dat hij afziet van de aankoop.